Se apropie ziua alegerilor

Duminică, sălăjenii sunt aşteptaţi la urne pentru a-i alege pe cei 6 parlamentari, pentru următorii patru ani. Până atunci însă primarii trebuie să înainteze astăzi preşedinţilor secţiilor de votare copiile după listele electorale, până în 7 decembrie se realizează distribuirea materialelor şi a buletinelor de vot în teritoriu, iar în 8 decembrie, ora 7, se încheie campania electorală. În aceeşi zi, la ora 18, preşedintele şi locţiitorii trebuie să se prezinte la secţiile de votare pentru preluarea acestora, verificarea şi sigilarea lor, precum şi asigurarea pazei secţiei de către cadrele MAI. În 9 decembrie, la ora 6, se vor verifica de către preşedinţii secţiilor de votare materialele necesare, iar de la 7 se vor deschide urnele pentru alegători, până la ora 21.

48 Thoughts to “Se apropie ziua alegerilor”

  1. USL-ul castiga in mod cert alegerile parlamentare,gratie dezinformarilor grotesti promovate pe antenele sobolanului rozaliu , Voiculescu ,precum si cele ale RTV , Realitatea tv !!! In toata asa zisa campanie electorala,au luptat in stil bolsevic ,impotriva lui Basescu fara sa-si prezinte macar bugetul pe 2013,un progam de guvernare !!! In oricare localitate din tara, mai cu seama in Bucuresti, numarul materialelor publicitare ale USL, este inzecit mai mare !!!

    1. Anonim

      e ceva ilegal in faptul ca au mai multe materiale publicitare, cum le spui tu ?

      1. Georgel Babiuc

        Da mah, tu nu stii ca tot ce face USL e ilegal?

        Daca nu imi justifici de unde ai banii de „mai multe materiale publicitare” este ilegal.

  2. Anonim

    nu se mai poate vota cu flotant? le schimbam domiciliu. Prietenii stiu de ce!

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    1. Vio

      Birsan m-a dezamagit azi cand am stat de vorba cu el pe platou si mi-am dat seama ca e incompetent. Pana azi, l-as fi votat.

      1. Anonim

        Serios??? O asa rapida evaluare sigur e facuta cu competenta! DUPA CUM MINTI SIGUR ESTI DE LA PSD :))

  3. Anonim

    Odihneste-te in pace USL cu mincinosii tai cu tot. Nu ne mai credeti prosti! Gata cu voi! La gunoi!

  4. Anonim

    Cu dreapta scriu, cu dreapta mananc, cu dreapta VOTEZ!

    1. sa filozofam

      trecut de cacat am avut,prezent de cacat avem,bine ca nu avem niciun viitor.

      1. Anonim

        Tu mananci cu stanga….:)) cacat , evident

  5. Anonim

    Nu-ți vinde votul, nu-ți vinde copilul!

  6. Anonim

    Usele, usele, moartea națiunii e

  7. Anonim

    cu ministrul educatiei plagiator , cu ministrul culturii ce face manifestatie pentru apararea unui corupt , cu amindoi pe scena la Mazare …sincer , credeti ca e altceva de facut decit luat copii in spate si plecat spre vest , cit mai vest , cit se mai poate ?!

  8. Anonim

    Ca de obicei tot ceea ce este esential pt tara va lasa indiferenti si luati in bataie de joc – ca ce altceva ati facut de 7 luni incoace la guvernare USL??? Circ in spatele caruia sa va ascundeti incompetenta la guvernare???

  9. Mirelus din Corbeanca

    Marea greseala facuta de Crin Antonescu consta in faptul ca accepta in partid paiate de tipul lui Mirel Talos. Acest individ, incapabil sa isi ia macar carnetul de conducere (si nimeni nu se intreaba de ce), a facut si face mult rau partidului. Dupa ce l-a furat pe Tariceanu, acum a devenit sluga lui Fenechiu si il sapa incet, dar bine pe Crin Antonescu.

    1. Vio

      Ciudat. Ieri l-am vazut la volan. Astea sunt argumente de tipul: „cum sa pun premier un copilot?”. Penibil!

      1. Anonim

        :)) Evident mai bine management privat.Sa vina putulica ala din Bucuresti, ca la Zalau toti sunt prosti ????
        Ba mai bine stea talos acasuca la el , la caldurica, in Corbeanca , ca ne descurcam noi aici si cu zalauani.Hai, pa

  10. Anonim

    de ce as vota cu USL? sa aleg dezastrul, compromiterea la scara nationala??? sa dau verde unora care desolidarizeaza Romania de Uniunea Europeana, NATO si parteneriatele strategice pe care le pun in pericol prin gafele pe care le fac zilnic – ce credibilitate au USL/Ponta, Antonescu in fata acestor foruri si in fata mea, cetatean, cind nu fac altceva decit sa trunchieze realitatea ca sa marcheze goluri electorale – totul este minat de ura si razbunare in demersul lor, nimic de ratiune si cumpatare!!! N-au fost in stare sa dea o singura dare de seama publica de cum au cheltuit banii publici in aceste sapte luni??? Ce au facut cu ei? Cum au imbunatatit situatia fata de ce a lasat guvernul precedent??!!?? Unde sunt rezultatele?

  11. Mirelus din Corbeanca

    PNL-ul inca mai are indivizi din astia ca Tartacuta, nu trebuie sa ne amagim ca traseismul s-a sfarsit. Prin Camera Deputatilor isi mai face inca veacul fostul consilier al lui Tariceanu, Mirel Talos, actualmente cunoscut ca initiator al unor aberatii de proiecte ca “legea intolerantei religioase” sau “legea culturii la tv”. Ei bine, PNL-ul mai are de lucrat la alesul oamenilor si pana cand nu invata bine lectia asta nici nu va avea increderea romanilor.

    1. Vio

      Cultura este o aberatie?
      Voteaza PD! Acolo-ti e locul!

      1. Anonim

        Cultura e aberatie pentru USL , vezi macelul de la Institutul Cultural Romani .Traiasca mincinosii USL

  12. Mirelus din Corbeanca

    Nu e de mirare ca Antonescu e asa de stresat si da astfel de declaratii fara sustinere. In PNL este acum o adevarata miscare de dezradacinare a lui Antonescu, condusa de diversi liberali mai mici sau mai mari, inclusiv deputatul Mirel Talos, care era cunoscut in urma cu 7-8 ani ca si consilier al lui Tariceanu. Ramane de vazut daca Antonescu se va trezi la timp si va lua masurile ce se cer.

    1. Vio

      Ai relatii in PNL? Sau ai o imaginatie bagata?
      Jenant!

      1. Anonim

        Zalaul e mic , si la PNL nu sunt toti liberali, sa fim seriosi

  13. Anonim

    USL, care in loc sa vina in fata romanilor sa spuna adevarul despre cum au gospodarit economia in cele 7 luni de zile de cind sunt la guvernare – atentie, nealesi! – se tin de circ si atac la presedinte ca sa distraga atentia de la escul pe line care l-au inregistrat – de ce as vota USL? de ce? ca sa continue distrugerea si a ceea ce a mai ramas din economie dupa furtul organizat de FSN/PSD timp de trei mandate???!!!

  14. Mirelus din Corbeanca

    O adevarata renastere a liberalismului nu se face cu aceiasi oameni, despre care stim cu totii ca sunt asociati cu personaje nu tocmai faste pentru PNL. Vezi cazul Mirel Talos, fost consilier al lui Tariceanu, activ prin 2005 si complet inexistent de atunci incoace. Deci, daca se vrea o revigorare a liberalismului, liberalii ar trebui sa inceapa cu inlocuirea elementelor negative din propria ograda si apoi, poate, vor avea o sansa la credibilitate.

  15. Mirelus din Corbeanca

    Cum a donat Mirel Talos, deputat PNL, bani catre PDL
    Etichete: deputatul mirel talos, gheorghe mirel talos, mirel talos, mirel talos pnl
    Se spune, si cred ca pe buna dreptate, ca, in greva parlamentara, cand toti deputatii USL au promis ca-si doneaza indemnizatiile, Mirel Talos, fecior mandru, ales (inutil) de catre salajeni (desi i-a parasit construindu-si casa in „capitala”), a donat prima indemnizatie fundatiei „NoRo” , infiintata si finantata de PDL.

    Da, Mirel Talos, sponsor al unei fundatii a PDL. Nu ar fi nicio problema daca Talos nu ar fi membru PNL si nu ar sari tot timpul la jugulara PDL.

    La un moment dat, deputatul Mirel Talos, dandu-si seama de greseala, a vrut sa-si „indrepte” comportamentul si promis a doua indemnizatie la o alta fundatie numita „FLUTURI ALBI” unde activeaza sotia primarului din Zalau, Radu Capalnasiu. Insa, dupa cum ii e obiceiul, nu s-a tinut de promisiune si nu a mai facut nici o donatie.

    Dupa cateva luni bune, Mirel Talos a cerut un contract de sponsorizare de la doamna Capalnasiu si a facut o donatie dar de pe o fundatie, nu din banii lui, primiti din indemnizatia de parlamentar.

    Ce fel de om poate fi asta? Chiar o fi salajean sau are sange de venetic in el?

    In fapt, si-a parasit salajenii, construindu-si casa la Bucuresti.

    Stie cineva ce a facut pentru Salaj?

    Dincolo de excesele verbale, ramane sentimentul ca acest om si-a batut si isi bate inca joc de cei care i-au dat votul de incredere.

    Evident, in acest moment, Mirel Talos, viseaza la inca un mandat de deputat si probabil inca o casa la Bucuresti.

  16. Anonim

    taci si inghite mai departe tromboanele si panglicile lui CtrlV Pontanocchio, inspira vanturile lui Felix si insoteste-l pe Psihocrin Triantenescu la jacuzzi-ul cu cuburi de gheatza.

  17. Mirelus din Corbeanca

    Ce cred eu despre MINE

    Deputat de Sălaj (deşi stau mai mult pe la Bucureşti, ba chiar îmi construiesc casă aici). Şi dacă mă aleg sălăjenii încă o dată (sic!), m-am scos!

  18. Anonim

    VOTEZ CLAUDIU BIRSAN!
    Eu vreau normalitate in tara asta, vreau o clasa politica dispusa sa faca ceva si pentru mine, cetatean al acestei tari, nu prin pomeni electorale ci revigorand economia prin masuri clare, gandite, nu o clasa politica dispusa doar sa isi traga turta pe spuza lor.

    1. Vio

      Birsan a avut salarii de bugetar mai mari chiar decat un ministru. Nu e cazul sa ne spuna ca face lucruri din inima pentru noi. Lasa-ne d-le Birsan. M-ati lamurit azi pe platou.

      1. Anonim

        Bafta d-le Birsan, nici nu ne asteptam sa te voteze cei cu IQ mic mic mic , ca aia voteaza uslasi

  19. FONDURI NERAMBURSABILE UE

    2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

  20. Mirelus din Corbeanca

    http://www.fondurieuropenenerambursabile.ro – recomndat de Mirel Talos

  21. Anonim

    dar sa poti numi premier ,un om care este plagiatorul sef al acestei tari? care s-a inconjurat in guvern numai de hoti si mincinosi? pana mai ieri mass media scria ca 65 % dintre alegatori nu-si cunosc candidatii, adica cam toata lumea voteaza in necunostinta de cauza, numai ponta considera ca cei care voteaza usl voteaza ponta prim ministru…
    eu cred ca la consultari, ca de aia sunt consultari , fiecare partid isi sustine un candidat, sau un model de candidat, un program de guvernare, etc si pe baza acestor consultari basescu poate decide cui sa dea postul de premier, daca constitutia nu-l obliga la altceva…
    asa cum toti mafiotii au fugit la usl in primavara, tot asa unii dintre noii alesi vor poposi la ard, pdl sau in opozitie, care cu putin noroc si mizand pe faptul ca multi nu mai vor anticipate, pot guverna…
    oricum ar fi o al;ternativa mult mai buna de cat usl care ne-a dovedit scopul lor, incalecarea justitiei, desfiintarea dna, ani, a celor care ii impiedica sa legalizeze faradelegile comise de ei… raspunde trimite

  22. Anonim

    Democratia inseamna in primul rand respectul fata de lege ori USL-ul a dovedit ca nu-l are. Ce sa facem? Sa ne predam? Mai bine murim cu ei de gat.
    Democratic/nedemocratic eu nu vreau un hot (dovedit) in fruntea guvernului.

  23. Anonim

    USL-ul nu e un partid, e o asociatie a bisnitzarilor care spera sa poata face afaceri ilegale la umbra partidului aflat la guvernare. De asta au navalit in USL „patatii” din toate partidele. Ce va veni dupa 9 decembrie va fi foarte crunt pentru tara asta, singura noastra aparare in fata lacustelor din USL va fi Justitia!!!

  24. Anonim

    USL-ul vrea ca romanul de rand sa fie sarac, in acest fel costul cumpararii unui vot este foarte scazut. Baronii locali vor inflori in continuare doar prin aruncarea catorva pui stricati si propagandei anteniste. Sursele de energie vor veni de la mama Rusia controland astfel economia romanilor si sansa lor de dezvoltare libera. Fara energie ieftina productia se va muta in afara Romaiei contribuind la saracia generalizata.

  25. Anonim

    Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
    Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
    Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor „zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

  26. Victor

    In urma cu o luna, solicitam in numele poporului muncitor de pe ulita (aleea ?!) Margaretelor din Zalau, candidatilor la alegeri sa vina pe ulita noastra sa-si faca si ei campanie electorala. Dar nu prin vorbe/afise etc, ci prin fapte de „mituire” cu „asfalt electoral”, adica asfalt pe ulita contra voturi.
    Va anunt ca pana azi, joi 6.12.2012, penultima zi de campanie electorala, nimeni n-a facut nimic ( cam tot la fel vor face si dupa alegeri ), asa ca nici noi nu vom da votul nimanui.Aleaga-va prostii,care cred in vorbele voastre goale! !

    1. Anonim

      Da’ voi stiti ca asta trebuie sa o cereti primarului si consiliului local????
      Parlamentari fac legi . nu drumuri, poduri, etc.

  27. cu dreapta ma sterg la cur dupa ce m-am cacat,dar cu dreapta fac laba,asa ca la gunoi cu acesti cacaciosi,cocalari si labagii,pt ca au furat destul,mai trebue sa dea si socoteala pt ce au facut.

    1. Anonim

      de aia votezi USL ca numa ei mai au loc pentru tine

    2. Anonim

      eu nu pot sa ma cert cu tine,ca nu ma lasa mama.Mi-a spus bunicul o vorba desteapta:”sa nu te certi cu prostii,ca au o experienta dobandita intr-o viata”.
      Daca tie iti place Antena 3 si mie nu,cine-i ala care pierde?

  28. Marin

    “Un politician uslaș este o creatură care-ți spune că te vei duce la dracu’ dar în așa fel încât să aștepți cu nerăbdare călătoria”.

    1. Anonim

      Asa au facut mereu uslistii , de aia ii voteaza numai cei saraci cu duhul..Aia mai inteligent au vazut deja ca au cu cine vota .Bafta BIRSAN! Stiu sigur ca cei cu creier te voteaza, restul nu conteaza, isi merita soarta si o sa se vaiete inca 4 ani.Am constiinta impacata ca votez cum e mai bine.Restulnu sunt de votat ci de vomat.

      BIRSAN VOTAT

  29. Anonim

    Daca toti candidatii ar fi ca Birsan am trai intr-o tara ,,ca afara”

Leave a Comment